VALI BOGHEAN BAND
25
nov
VALI BOGHEAN BAND
PALATUL MUNICIPAL DE CULTURA, BALTI
25 noiembrie 2023, Ora 17:00

Info eveniment

Concert Excepțional cu Vali Boghean în Orașul Bălți!

Dragi iubitori de muzică autentică,

Suntem încântați să vă anunțăm un eveniment muzical de excepție care va avea loc în orașul vostru minunat! Bucurați-vă de o seară memorabilă în prezența unuia dintre cei mai talentați artiști din Moldova - Vali Boghean! Acest concert extraordinar va avea loc la Palatul Culturii în data de 25 noiembrie, începând cu ora 17.00.

Vali Boghean este cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și pentru muzica  autentică, care îmbină tradiția cu influențe moderne.

Acest concert va fi o oportunitate unică de a vă bucura de melodiile sale captivante și de a fi martorii unui spectacol live incendiar. Veți fi transportați într-o călătorie muzicală plină de emoție și pasiune, într-un spectacol ce promite să vă facă să cântați pe toată durata serii!

Nu ratați șansa de a fi parte din această experiență muzicală de excepție! Invitați-vă familia și prietenii și pregătiți-vă să fiți impresionați de talentul și carisma lui Vali Boghean.

Haideți să creăm împreună o seară de neuitat, plină de muzică și voie bună! Vă așteptăm cu brațele deschise la concertul cu Vali Boghean în orașul Bălți!


Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles