Hogwart\'s Sympho Show
4
dec
Hogwart\'s Sympho Show
Palatul National, Strada Puskin 21, Chisinau
4 decembrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment


HOGWARTS Sympho Show

 

O călătorie muzicală extraordinară în lumea magică a lui Harry Potter cu

incomparabila PRIME Orchestra!

La ce să te aștepți:

În această iarnă, telespectatorii vor asista la un eveniment grandios. In cadrul turneului  său mondial, legendara PRIME Orchestra prezintă maiestuosul spectacol simfonic HOGWARTS. Această performanță muzicală unică vă va transfera într-un tărâm magic, dând viață coloanelor sonore  preferate din filmul "Harry Potter" . Show-ul simfonic HOGWARTS va prezenta nu numai celebrele melodii ale marelui John Williams, ci și numeroase surprize muzicale care va duce telespectatorii la cele mai neașteptate și incitante momente din povestea Băiatului Care a Supraviețuit. Alăturați-vă nouă în timp ce descoperiți aventurile incredibile ale eroilor de la Hogwarts prin lumea magia a muzicii.

 

Muzica:

Hogwarts Symphony Show va prezenta muzica din filme precum Harry Potter, Fantastic Beasts, The Chronicles of Narnia, Pirates of the Caribbean, Wednesday si altele.

Muzica din aceste filme va fi uimitor completată cu lumea magică Hogwarts.

 

Interpreți:

PRIME Orchestra, o orchestră modernă cu o istorie de zece ani, este format din muzicieni și vocaliști remarcabili care sunt gata să depășească toate așteptările.

Fiecare spectacol al PRIME Orchestra este o sărbătoare a artei, magiei și intensității emoționale, creând o atmosferă unică. Așteptați-vă la efecte de sunet și lumini de ultimă generație, precum și la ecrane LED uimitoare care vor face spectacolul și mai captivant. Acest concert se anunță a fi cel mai neobișnuit și mai interesant dintre toate programele tematice Harry Potter, oferind o experiență de neuitat și descoperiri muzicale uimitoare.

Nu rata șansa de a fi parte la acest eveniment muzical istoric. PRIME Orchestra invită toți fanii și admiratorii Harry Potter.

Atenţie! Concertul este însoțit de sunet si iluminare stroboscopică cu impact puternic.

Simțiți magia muzicii și farmecul Hogwarts cu PRIME Orchestra.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles